Termeni și condiții

Adresa oficiala a website-ului nostru: https://godent.ro

Conditii generale

1.1 Acest document reprezintă cadrul legal privind raporturile dintre dumneavoastră si Next Vision Solutions TEF SRL., societate care administrează site-ul www.godent.ro, purtand in continuare denumirea comerciala “goDent”

Next Vision Solutions TEF SRL. este o persoana juridica romana infiintata potrivit legislatiei romane, cu sediul in Arges, loc. Pitesti, str. Nicoale Labis, Nr.77, avand codul unic de inregistrare 35725117, fiind inregistrat la Registrul Comertului sub nr. J03/412/2016.

Va rugăm să citiți Termenii și Condițiile („Regulamentul”) pentru utilizarea in orice mod a website-ului accesibil la adresa URL: www.godent.ro. Acesarea si vizitarea Website-ului, înregistrarea unui cont pe Website și/sau achizitionarea de produse (“Serviciile”) înseamnă acceptarea în totalitate și necondiționată a acestor Termeni și Condiții. Va rugam sa parcurgeti cu atentie Regulamentul pentru a preintampina eventuale consecinte nedorite, ce pot fi apreciate de catre dvs. ca avand un impact negativ asupra datelor si/sau informatiilor furnizate catre Next Vision Solutions TEF SRL.

1.2 Programul site-ului www.godent.ro – Non-stop!

1.3 goDent isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia utilizatorilor prin intermediul site-ului www.godent.ro cu sau fara o notificare prealabila, fara a fi raspunzatori fata de utilizatori („Clienti”) sau fata de orice terta persoana fizica sau juridica ori institutie in acest sens.

1.4 Clientii au acces permanent la termenii si conditiile de utilizare, conform prezentului Regulament, pe care il pot consulta pe toata durata de functionare a site-ului www.godent.ro . Clientul poate in mod liber si nestingherit naviga pe site, utiliza site-ul, crea cont, plasa comanda.

Continutul Site-ului si Conditii de Utilizare
2.1 Accesul se face prin accesarea adresei URL: www.godent.ro.

2.2 Prin folosirea site-uluiwww.godent.ro , Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile ce decurg din folosirea acestuia. De asemenea, acesta este responsabil pentru orice daune materiale, intelectuale ori electronice sau de orice alta natura produse site-ului, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2.3 Prin folosirea site-ului nostru, Clientul accepta in mod expres si fara echivoc prezentul Regulament, in ultima versiune actualizata, care este comunicata in sectiunea “Termeni si Conditii” a site-ului, existenta la data crearii contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii comenzii. goDent isi rezerva dreptul de a modifica prezentii Termeni si Conditii, urmand ca versiunile actualizate sa fie publicate pe website-ul goDent.

2.4 Folosirea site-ului www.godent.ro si serviciile oferite de acesta sunt destinate exclusiv persoanelor care au implinit vârsta de 18 ani și persoanelor juridice inmatriculate care functionează in acord cu legile din Romania, ale căror reprezentanti sunt autorizati sa exprime acordul legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice alt mod a Website-ul si/sau a Serviciilor.

2.5 Prin inregistrarea unei comenzi pe site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care www.godent.ro isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.6 Totodata, Clientul consimte sa fie contactat prin mijloacle disponibile si agreate, in orice situatie in care Next Vision Solutions TEF SRL apreciaza ca este necesara contactarea sa, in conformitate cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Next Vision Solutions TEF SRL

2.7 Next Vision Solutions TEF SRL isi rezerva dreptul de a va transmite factura aferenta comenzii ce contine produsele vandute pe site-ul www.godent.ro, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in contul dvs. sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Client in contul sau. In cazul platilor online, Next Vision Solutions TEF SRL nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, cum ar fi comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune ii revine in exclusivitate Clientului.

2.8 Proprietatea asupra produselor/serviciilor comercializate pe site-ul www.godent.ro apartine in exclusivitate Next Vision Solutions TEF SRL. pentru a proteja know-how-ul.  Pentru diverse functionalitati/module se poate, la cerere, acorda permisiune dedicata pentru acestea. Website-urile sunt găzduite exclusiv pe serverele goDent.

2.9 Costurile produselor si serviciilor oferite de Next Vision Solutions TEF SRL prin intermediul site-ului www.godent.ro, sunt afisate pe pagina de pornire a site-ului si/sau in sectiunea “Preturi” din meniul principal si se achita la cursul BNR din ziua plății.

2.10 In cazul in care clientul doreste sa migreze spre alta solutie, Next Vision Solutions TEF SRL preda produsele, comenzile, clientii, fisierele media si continutul text de pe site-ul care face obiectul comenzii Clientului si, in cazul in care ambele parti agreeaza, ajuta Clientul in procedura de migrare a acestuia (ex: tine legatura cu echipa tehnica care implementeaza noua solutie si se asigura ca acest proces are loc cat mai rapid si optim pentru Client).

2.11 Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe site-ul www.godent.ro (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala in sarcina Next Vision Solutions TEF SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare

2.11 Continutul site-ului www.godent.ro nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis sau expus in alte scopuri decat cele expres prevazute de legislatia in vigoare aplicabila pe teritoriul Romaniei. Extragerea oricaror informatii, urmata de orice utilizare in scop comercial, care depaseste sfera copiei private reglementate de lege, sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a prezentului Regulament.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

4.1 Va rugam sa accesati sectiunile „Politica de Confidentialitate”, precum si sectiunea „Prelucrarea datelor cu caracter personal” – www.godent.ro, parti integrante din prezentul Regulament.

Dispozitii finale
5.1 In limita prevederilor acestui Regulament, Next Vision Solutions TEF SRL nu va putea fi tinuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site-ul www.godent.ro din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

5.2 Administratorul Site-ului www.godent.ro isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului web, cu respectarea legislatiei in vigoare. Toate imaginile de pe site-ul www.godent.ro sunt cu titlu de prezentare.

5.3 Prezentul Regulament va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana si constituie singurul instrument juridic probatoriu pentru solutionarea eventualelor litigii intre parti. Eventualele litigii aparute intre Next Vision Solutions TEF SRL in calitate de administrator a site-ului www.godent.ro si Client se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti romane competente de la sediul Next Vision Solutions TEF SRL .

5.4 Niciuna dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este consecinta unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

5.5 Fiecare comanda acceptata de catre administratorul www.godent.ro, este guvernata de prezentul Regulament in forma publicata pe site-ul www.godent.ro, la data acceptarii comenzii, iar Clientii vor verifica de fiecare data Regulamentul in forma actualizata, urmand sa plaseze o noua comanda numai in cazul in care sunt de acord cu acesta.

Reclamatii si sesizari
6.1 Pentru sesizari sau reclamatii legate de produsele achizitionate, Clientii au la dispozitie formularul de sesizari din cadrul site-ului: www.godent.ro. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

6.2 Next Vision Solutions TEF SRL nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Clientul sau orice tert le poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Next Vision Solutions TEF SRL a oricareia dintre obligatiile sale conform comenzii, nici pentru daune care rezulta din utilizarea necorespunzatoare a produselor dupa livrare si nici pentru pierderea acestora.

6.4. Prin crearea si utilizarea contului, Clientul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii contului si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul contului sau. goDent prelucreaza datele cu caracter personal cu respectarea normelor aplicabile in materie. Pentru informatii suplimentare in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa accesati Politica noastra de confidentialitate.

6.5 Orice incercare de a accesa datele personale ale Clientilor sau de a modifica continutul site-ului www.godent.ro sau de a afecta performantele server-ului pe care ruleaza site-ul nostru va fi considerata o tentativa la una dintre infractiunile prevazute de Cap. IV, Titlul II din partea speciala a Codului penal.

× Buna ziua? Cum va putem ajuta?