Realizare website clinica​

Iți realizăm site-ul de la zero sau îl modificăm pe cel existent​
Te ajutăm să îți promovezi clinica prin intermediul unui website foarte bine pus la punct din de vedere SEO, al design-ului cât și al accesibilității utilizării pentru pacienți.

realizare website cllinica

Transformă vizitatorii în pacienți cu un site rapid

Website rapid

Principalul nostru obiectiv atunci când realizăm un website pentru o clinică stomatologică este ca acesta să fie rapid. Viteza de încărcare face diferența dintre un site care convertește vizitatorii în pacienți și unul de pe care utilizatorii pleacă în primele 10 secunde. 

Copywriting

Toate textele de pe website sunt realizate de către echipa noastră, verificate și corectat înainte de a fi adăugate. Este foarte important ca fiecare pagină să aibă conținut unic, bine redactat și optimizat. Textul a fost și va rămâne o componentă primordială atunci când vine vorba de a transmite informații. Nu este de ajuns cantitatea, contează și structura pe care pagina este construită.

Formular programări online automatizat

Pentru clinicile stomatologice, formularul pentru programări online este foarte important. Noi implementăm acest sistem și îl automatizăm. Atunci când un potențial pacient îl completează, totul să dureze maxim 30 de secunde pentru a trimite solicitarea. Automatizarea constă în posibilitatea de trimite pacientului notificări (email sau sms) în câteva minute de la completare pentru a-l anunță că totul a decurs bine și clinica îl va contacta pentru a stabili o programare în cel mai scurt timp.

Identiate vizuală

Împreună realizăm identiatea vizuală a clinicii tale, în cazul în care nu ai deja. Realizăm/modificăm logo-ul în așa fel încât să se integreze perfect în noul design-ului website-ului. Alegem cele mai potrivite culori și fonturi care să fie într-o perfectă armonie.

Secțiune blog

În secțiunea de blog putem adăuga articole periodic în care sunt prezentate serviciile medicale în detaliu, diferite cazuri din cadrul clinicii sau articole despre tratamentele stomatologice.

Mentenanță

După finalizarea website-ului putem continua colaborarea pentru partea de mentenanță. Noi ne ocupăm de absolut tot ce ține de buna funcționare a website-ului clinicii tale. Update-uri de module, adăugare/eliminare conținut, protecție anti-virus, etc.

Întrebări Frecvente

Prețul pentru serviciul de realizare website clinică este cuprins între
500 și 1200 de euro, variază în funcție de numărul de pagini și dacă avem o colaborare activă pentru alt serviciu.

Sigur, adaugăm conținut unic și foate bine structurat în așa fel încât fiecare pagină să fie optimizată și indexată bine.

Este recomandat să ne pui la dispoziție materiale (fotografii) din clinică, însă nu este nici o problema dacă nu ai. Folosim site-uri de unde luăm imagini stock premium și le modificăm în așa fel încât să pară că sunt din clinica ta.

Sigur, dacă nu ai deja un logo, putem face unul nou.

Plata se face în baza unui contract și a unei facturi. Se achită 30% înainte și 70% după finalizarea website-ului.

Sigur, în termen de 30 de zile poți cere oricând banii înapoi dacă nu ești mulțumit de cum a ieșit website-ul.

Hai să discutăm

Dacă dorești să discutăm mai multe detalii despre o posibilă colaborare ne poți contacta completând formularul alăturat.

  Testimoniale

  Lorem ipsum dolor sit, amet consectetur adipisicing elit. Labore odio sint harum quasi maiores nobis dignissimos.

  Dr. Cristian branza

  Clinica Dr. Branza.

  Lorem ipsum dolor sit, amet consectetur adipisicing elit. Labore odio sint harum quasi maiores nobis dignissimos illo.

  dr. Anda Marculescu

  Clinica Dentmark

  Lorem ipsum dolor sit, amet consectetur adipisicing elit. Labore odio sint harum quasi maiores.

  Dr. Ada stefanescu

  Clinica AdaDent
  × Buna ziua? Cum va putem ajuta?