Servicii PPC

Google Ads - Facebook Ads

Prin intermediul campaniilor sponsorizate pe Google ADS si Facebook Ads creștem numărul pacienților din clinica ta în fiecare săptămână.

Punem la treabă în bugetul stabilit de tine, pentru rezultate concrete. Ajungem la pacienții tăi prin diferite modalități de targetare creative, pentru toate dispozitivele.

Google Ads

Focus pe potențialii pacienți
Cea mai eficientă metodă pentru a genera pacienți noi

Setare campanii

Îți configurăm contul de ads și fiecare campanie în parte.

Optimizare campanii

Îți optimizăm campaniile in fiecare zi.

Rapoarte săptămânale

Îți punem la dispoziție rapoarte în fiecare săptămână.

Întrebări Frecvente

Sigur, ne ocupăm de creare contului de Google Ads sau Facebook Ads în cazul în care acesta nu există.

Nu putem spune că este un buget standard, trebuie să stabilim obiectivele înainte de a alege bugetul.

Este recomandat să ne pui la dispoziție materiale (fotografii) din clinica, însă nu este nici o problemă dacă nu ai. Folosim site-uri de unde luăm imagini stock premium și le modificăm în așa fel încât să pară că sunt din clinica ta.

Dacă nu ești hotărât să începi colaborarea cu noi și îți dorești o perioadă de probă, îți oferim 30 zile gratuit în care ne ocupăm de administrarea campaniilor de Google Ads. Acest serviciu de test este total gratuit fără nicio obligație contractuală.

Factura se emite în fiecare lună pe data de 1.

Sigur, în cazul în care dorești să renunțăm la colaborare trebuie doar să ne anunți cu o lună înainte.

Hai să discutăm

Dacă dorești să discutăm mai multe detalii despre o posibilă colaborare ne poți contacta completând formularul alăturat.

  Testimoniale

  Lorem ipsum dolor sit, amet consectetur adipisicing elit. Labore odio sint harum quasi maiores nobis dignissimos.

  Dr. Cristian branza

  Clinica Dr. Branza.

  Lorem ipsum dolor sit, amet consectetur adipisicing elit. Labore odio sint harum quasi maiores nobis dignissimos illo.

  dr. Anda Marculescu

  Clinica Dentmark

  Lorem ipsum dolor sit, amet consectetur adipisicing elit. Labore odio sint harum quasi maiores.

  Dr. Ada stefanescu

  Clinica AdaDent

  Crește numărul pacienților prin campanii PPC

  Pentru o clinică dentară, promovarea prin intermediul PPC (pay-per-click) poate fi o modalitate eficientă de a atrage noi pacienți și de a crește vizibilitatea online a clinicii. 
  PPC înseamnă publicitate plătită pe clic (în engleză, pay-per-click, sau PPC). Este o formă de publicitate online în care anunțurile sunt afișate în rezultatele de căutare Google și plătesc doar atunci când un utilizator face clic pe anunțul lor. Acest tip de publicitate este gestionat prin intermediul platformei Google Ads.

  Acest tip de marketing poate fi personalizat pentru a se adresa nevoilor specifice ale clinicii dentare, precum serviciile oferite, locația și orarul de programare. Anunțurile PPC pot fi targetate către o anumită audiență în funcție de cuvintele cheie și locația geografică, ceea ce poate asigura că doar persoanele interesate de serviciile clinicii vor vedea anunțurile. De asemenea, campaniile PPC oferă un raport rapid al performanței, astfel încât clinicile dentare pot monitoriza rezultatele și ajusta strategia în consecință.

  Cu un management adecvat, promovarea prin intermediul PPC poate fi o modalitate eficientă și rentabilă de a atrage noi pacienți și de a-și mări vizibilitatea online pentru clinica dentară.

  × Buna ziua? Cum va putem ajuta?