Agenție de marketing dedicată clinicilor și cabinetelor stomatologice

goDent este una dintre cele mai apreciate agenții de marketing stomatologic din România pentru că are în echipă oameni care au lucrat și au experiență în această piață. De asemenea, relațiile dintre agenție și clinicile colaboratoare sunt foarte strânse.

Servicii marketing stomatologic

Postări Social Media​

Îți administrăm conturile de facebook, instagram și linkedin​.

Te ajutăm să îți crești engagementul pe facebook, instagram și linkedin prin intermediul postărilor și story-urilor profesionale pe care le realizăm.

Pachetul include:​

Campanii Google Ads

Pacienți noi în fiecare zi

Prin intermediul campaniilor sponsorizate pe Google ADS creștem numărul pacienților din clinica ta în fiecare săptămână.

Pachetul include:​

Website Clinică

Îți realizăm site-ul de la zero sau îl modificăm pe cel existent​.
Te ajutăm să îți promovezi clinica prin intermediul unui website foarte bine pus la punct din de vedere SEO, al design-ului, cât și al accesibilității utilizării pentru pacienți.

Pachetul include:​

Monica Trocmaer
SMM & Co-Founder GoDent

Soluții eficiente pentru a atrage mai mulți pacienți

Ne-am propus să oferim soluții eficiente de marketing pentru a ajuta clinicile dentare să atragă mai mulți pacienți și să-și crească vizibilitatea în rândul comunității locale.

Utilizăm tehnici de publicitate atât online, cât și offline pentru a crea campanii de marketing care să aducă rezultate reale pentru clinicile dentare. De asemenea, oferim suport pentru gestionarea rețelelor sociale și a altor canale de comunicare pentru a construi și menține o imagine pozitivă a clinicii.

Suntem mândri să avem o echipă de specialiști în marketing care cunosc foarte bine piața dentară din Romania și sunt pregătiți să ofere soluții personalizate pentru fiecare clinică în parte. Dacă sunteți interesat să vă creșteți afacerea și să atrageți mai mulți pacienți, nu ezitați să ne contactați. 

Testimoniale

Lorem ipsum dolor sit, amet consectetur adipisicing elit. Labore odio sint harum quasi maiores nobis dignissimos.

Dr. Cristian branza

Clinica Dr. Branza.

Lorem ipsum dolor sit, amet consectetur adipisicing elit. Labore odio sint harum quasi maiores nobis dignissimos illo.

dr. Anda Marculescu

Clinica Dentmark

Lorem ipsum dolor sit, amet consectetur adipisicing elit. Labore odio sint harum quasi maiores.

Dr. Ada stefanescu

Clinica AdaDent

Serviciile noastre de marketing stomatologic pot ajuta clinicile dentare să-și mărească vizibilitatea și să atragă noi pacienți. Aceste servicii pot include optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), marketingul pe social media, marketingul prin email, publicitatea plătită pe clic și marketingul prin conținut. 

De asemenea, ne ocupăm de măsurarea eficientă a campaniilor de marketing în timp real. Acest lucru ne permite să luăm decizii bazate pe date și să optimizăm continuu eforturile pentru a obține cele mai bune rezultate.

Colaboratorii noștri

Descoperă unii dintre colaboratorii care se bucură de servicii oferite de goDent.ro

× Buna ziua? Cum va putem ajuta?